Розмічений граф станів роботи машинної виробничої системи з запасом одиниць продукції рослинництва (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
Автором запропоновані аналітичні підходи щодо опису моделей розміченого графу станів роботи машинної виробничої системи з запасом одиниць продукції рослинництва. Отримані залежності станів систем дають змогу встановити при заданих характеристиках досліджуваних машин та обладнання виробництва продукції рослинництва раціональні режими подачі ресурсів на обробку та ремонт обладнання у разі технічних відмов.
Keywords: граф; стан; система; рослинництво; комбайн