Особливості методологічного підходу зміни параметрів технічного стану пневматичних шин самохідних сільськогосподарських машин (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
Автором сформовані особливості методологічного підходу зміни параметрів технічного стану пневматичних шин самохідних сільськогосподарських машин. Отримані аналітичні залежності дають змогу встановити зміни глибини колії, особливо в перезволожених ґрунтах, під впливом рушія машини
Keywords: шина; параметр; машина; стан