Отримання модифікатора з вторинної сировини зі стійкою фракцією алмазних включень (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
Розглянуто спосіб отримання модифікуючої домішки до складу якої входять алмазні включення з вторинної сировини методом багаторазової детонації, що забезпечило її стабільний стан на протязі 4-х років та дало можливість застосувати для підвищення механічних та експлуатаційних показників відновлюючих показників методом наплавлення.
Keywords: модифікування; відновлення; вторинна сировина; детонація; боєприпаси; шихта