Стан розвитку тягових електродвигунів підвищеної надійності (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2025)
Розвиток тягових електродвигунів є важливим напрямком удосконалення транспортних машин. Тягові електродвигуні постійно покращуються з погляду споживання електроенергії і надійності та діагностування, а також зменшення витрат на експлуатацію. В цій статті особлива увага приділяється методам вибору типу тягового двигуна, оцінці якості тягових електродвигунів при проектуванні, виготовленні та експлуатації за їх вібраційними характеристиками.
Keywords: тяговий електродвигун; підвищення надійності; електромобіль; гібридний автомобіль; якість; вібраційні характеристики