(untitled) (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
Автором запропоновані аналітичні викладки щодо моделі ймовірностей станів систем зернозбиральних комбайнів з врахуванням відмов. Отримані залежності ймовірностей станів систем зернозбиральних комбайнів дають змогу встановити раціональні значення параметрів машини. Технологія роботи із залежностями наступна. Приймається на основі технічних характеристик ряд параметрів, наприклад μ1, λ21, λ22, λ23, λ24 або λ25, і з побудованих залежностей встановлюються параметри. Наприклад, λ1, μ21, μ22, μ23, μ24 або μ25.