(untitled) (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
У статті викладені технологічні методи і заходи захисту рухомих з’єднань клинопасових варіаторів зернозбиральних комбайнів. Проаналізовано дослідження ефективності розроблених покриттів і заходів захисту рухомих з’єднань від шкідливих наслідків фретинг-корозії з метою запобігання руйнувань , а також зменшення інтенсивності пошкоджуваності деталей варіаторів і рухомих зєднань від корозії.