Модель визначення експлуатаційних показників транспортних засобів категорії N процесу транспортування сіна в рулонах (Науковий журнал «Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів», 2026)
Розкрито особливості методичного обґрунтування експлуатаційних показників транспортних засобів категорії N при транспортуванні сіна в рулонах. Транспортування грубих кормів здійснюється по широко застосовується в даний час прямої схемою, що включає операції очікування транспортним засобом завантаження, завантаження рулонів навантажувачем, переїзд транспортного засобу з поля до місця зберігання рулонів, очікування навантажувача для розвантаження рулонів, у випадку використання не самоскидного транспортного засоби, розвантаження, переїзд до місця завантаження рулонів.
Keywords: автомобіль; експлуатація; транспортування; сіно